19-20.10.2019 w Warszawie odbył się Międzynarodowy Puchar Atletyki Powietrznej.
Dwa złote, trzy srebrne oraz brązowy medal – to bilans Piotrkowskiej Fundacji Talentów.
Był to trzeci z pięciu turniejów z serii międzynarodowych pucharów w dyscyplinach akrobatyki powietrznej. W zawodach wzięło udział ponad 120 uczestników z Polski, Rosji i Ukrainy.
Zawodnicy Piotrkowskiej Fundacji Talentów z Piotrkowa Trybunalskiego zaprezentowali się w kategorii Aerial Hoop zdobywając następujące miejsca:
ZŁOTY MEDAL dla DUETU Kinga Majchrowska i Natalia Woźniakowska w kategorii Duet Juniors (year of birth 2002-2006)
ZŁOTY MEDAL dla Mikołaja Białasińskiego w kategorii Children (year of birth 2009-2010) B
SREBRNY MEDAL  dla DUETU Julia Omonkowska i Oliwia Kondraciuk w kategorii Duet CDhildren (year of birth 2007-2010)
SREBRNY MEDAL dla Matyldy Kiełbasy w kategorii Children (year of birth 2009-2010) A
SREBRNY MEDAL dla Marty Wiśniewskiej w kategorii Children (year of birth 2007-2008) A
BRĄZOWY MEDAL dla Kingi Majchrowskiej  w kategorii Children (year of birth 2007-2008) BWyróżnienia otrzymały Anna Rogalska, Klaudia Kuliberda oraz duet Alicja Wiśniewska i Michalina Strzelczyk. Choreografię zawodników zostały przygotowane przez trenera EWĘ WISNIEWSKĄ.

W ramach Pucharu odbyła się kwalifikacja do drużyny narodowej (reprezentacji Polski) do udziału w 2-nd International Air Athletics Championship, które odbędą się w dniach 23-24 listopada w Rydze (Łotwa). Z PIOTRKOWSKIEJ FUNDACJI TALENTÓW do drużyny narodowej zakwalifikowały się: Kiełbasa Matylda, Mikołaj Białasiński, Marta Wiśniewska, Kinga Majchrowska, Rogalska Anna, duet Julia Omonkowska /Oliwia Kondraciuk, duet Kinga Majchrowska/Natalia Woźniakowska.